AMOR ENTRE BALLS


Avui, volem compartir amb vosaltres una història molt especial, la qual té com a punt de partida Dansclas. La Montse és alumna nostra des de fa tres anys, i en Pau va començar a rebre classes de balls de saló fa dos anys, quan va traslladar-se a Altafulla.

Tots dos coincidien cada setmana a les sessions de salsa. Fins que un dia es van animar a ballar junts. Aviat, s’adonaren que, a més de la passió pel ball, compartien moltes altres aficions. I, l’amor no es va fer esperar. La Montse i el Pau asseguren que "el fet de ballar els ha fet més feliços".


Ens comenten que Dansclas els ha permès fer noves amistats, a més de millorar el seu estat físic. Conjuntament, recomanen a tots els seus coneguts que incorporin el ball a les seves vides. Perquè, com ja sabeu amics, les aportacions de la dansa resulten moltes i molt positives.


Salut i diversió, junts, a Dansclas!

1 comentario

  1. FELICITATS A TOTS DOS!, sempre he pensat que fèieu una parelleta molt maca i ben avinguda. El ball fa meravelles fent la vida més excitant i apassionada i com diu Kim, el ball és una adicció saludable!. Gràcies també a Kim i Raquel per haver-nos fet adictes al ball.
    TOTS A DANSCLAS!!

    ResponderEliminar

Blogger news

About